Fortoun, check and win

Met Fortoun.com geven we u een blik in de Vieou.com keuken, wij doen in pull marketing, vergeet de push! De opmars van Adblockers, het hoge bounch percentage van push berichten, de aversie tegen tekstmining alles geeft aan dat we een andere richting moeten gaan bewandelen.

Fortoun.com is een bijzondere en goedkope manier voor het genereren van internet conversies. Fortoun.com werkt op mobiele en vaste apparaten. In een winkelstraat kunnen we mensen een wincode overhandigen en de prijs is op te halen in de winkel. Zo genereren we nieuwe voetjes over de vloer. Wij zullen via Fortoun.com zelf zowel bezoekers als studenten naar de People in Science site gaan leiden.

Fortoun.com is een van de vele marketinggedachten die Vieou.com heeft. Nu de Joint-Venture tussen Creative Instinkt een feit is zal de hoeveelheid ideeën enkel nog maar toenemen.

Push is verleden tijd. Anno 2016 moeten we Pull technieken gaan toepassen. Een positieve consumentenperceptie creëren en vanuit een commercieel psychologisch juist gevoel de gewenste boodschap overbrengen.Bekijk de presentatie:

 
macbook

Fortoun

Neem CONTACT met ons op indien u vragen heeft of geïnteresseerd bent in een samenwerking.
Wij informeren u graag verder in een persoonlijk gesprek!